RTVTK

Nedelja
19 Apr
 • Prijava
 • Registration
  *
  *
  *
  *
  *
 • Traži
Text size
 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size

Zahir Poljić prvo izliječio sebe, a sada liječi druge. Među pacijentima i egipatski ambasador

E-mail Ispis PDF
Zahir Poljić iz sela Priluka kod Živinica imao je neobičan sudbinu, kada ga je teška bolest prikovala za krevet.Sve mogućnosti koje je pružala nauka bile su iscrpljene i prijetila je opasnost gubitku noge.Crne misli su ga opsjedale i pokušavao je pronaći načina kako da se izvuče iz tih teških trauma!?
"Zbog bolesti koja me je bila prikovala za krevet 6 mjeseci i iscrpljenih svih mogućnosti liječenja,te dodatne opasnosti da izgubim desnu nogu, bio sam prinuđen da izučavam anatomiju čovjeka.Izučavanja su potrajala, ali rezultat  nije izostao.
 Kada su izučavanja završena ubrzo sam bio na nogama i od tada pomažem mnogima da se izliječe, za one koji nemaju rješenja sem operativnog zahvata.Od tada uspješno liječim diskus herniu, spondilozu, kifozu, skoliozu i smanjene diskuse", objašnjava nam Poljić.
Svoj način liječenja ovih teških i neugodnih oboljenja Zahir Poljić je predstavio doktorima UKC Tuzla i naišao je na podršku, dakle uvjerio ih je u svoje sposobnosti liječenja bez operativnog zahvata.O tome kaže:
"Doktori kojima sam se lično obratio pokazali su razumijevanje i tu sam prijatno iznenađen i vjerujte da mi teško pada kada neko kaže da mu doktor ne može pomoći ili tome slično. Zapravo da budem precizniji, ovdje se radi o mom naučnom dostignuću koje se nije moglo naći u knjigama medicine, tako da doktori su učili ono što im je dotadašnje naučno saznanje ponudilo. Ja sam naravno izvršio testiranja na mojim pacijentima, a ti pacijenti su bili iscrpili sve druge mogućnosti i dogurali do operativnog zahvata. Jednog od tih pacijenata liječili su u Austriji i nisu uspjeli, a ja jesam.Rezultati kod mene su bili kao i obično - nema promašaja. Najsavremenija oprema uz moja naučna dostignuća i iskustvo u radu daje začuđujuće rezultate, tako da je
bezbolno i bezopasno liječenje (oporavljanje) već sada  moguće".
Oni koji nisu potcjenjivali Prilučkog Ajnštajna, ili kako ga još zovu Nikola Tesla, uspjeli su se spasiti i ozdraviti.U Zahira Poljića je vjerovao je i egipatski ambasador u BiH, koji niti jednog trenutka  nije podcijenio njegove mogućnosti i obratio mu se za pomoć.
"Vrlo rado sam prihvatio da pomognem ambasadoru u BiH Ahmed El-Sayed Khattab i tri tretmana su bila dovoljna da riješim njegov problem, što drugi eksperti nisu mogli. Kod mene se proces liječenja  snima komplet,  ako je pacijent saglasan, tako da snimak može obići cijeli svijet i to je jedini način da pomognem mnogima koji traže sebi lijeka", kaže Poljić.
Prvi korak koji pacijent treba napraviti jeste da mu se uspostavi prava dijagnoza i precizira faza oboljenja.Najteža oboljenja liječi  do maksimum 5 tretmana, koji traju po sat vremena.Prema Poljiću, lijeka ipak nema za sve:
"Oni koji su uništili diskus   nema oporavka, tako da budemo jasni, nisam ja kriv što se ranije nisam rodio i riješio ovaj problem. Nema laži niti prevare"!
Mogućnosti liječenja pomenutih bolesti bez operativnog zahvata na daleko se pročulo pa na kućnu adresu Zahira Poljića u Priluku, ili poznatom Mustinom zalivu kraj jezera Modrac, često dolaze pacijenti tražeći  pomoć za sebe.Da li je Zahir Poljić, poslije teške bolesti postao genijalac, najbolje je pitati njegove pacijente!/Š.Gadžo/
  Čitanja:5948
Baner

Informativni program

Reklame

NAJČITANIJE

Vijesti

 

Asim Aljić v.d. načelnik općine Živinice

Općinsko vijeće Živinica izabralo je v.d. načelnika, nakon što je dosadašnji Hasan M...

 

Tuzlaci će gradsku vožnju plaćati elektronskim putem

Zanimljivosti

 

Nova godina na Copacabani

Tradicionalni pirotehnički šou 31. decembra na plaži Copacabana u Rio de Janeiru otvori...

 

Za praznike najviše odmaraju Rusi

Trenutno aktivnih Gostiju: 127